Rīga, Skola iela 21 - 511

Iniciāciju Mistērija / Мистерия Инициаций

Reiki Gaismas skola
iniciacijumisterija
  Svētdiena, septembris 29, 2024 09:00

Aicinām jūs piedalīties unikālā enerģētiskajā Praksē, ko izveidojis japāņu tradīcijas Reiki skolotājs Mihails Mošenkovs. Šī Prakse, kas tika izkopta un pilnveidota vairāk nekā 10 gadus, piedāvā jums iespēju iedziļināties dziļās iniciācijas līmeņa Reiki tehnikās, garīgajās meditācijās un retrīta stāvokļa principos.

Šī Prakse notiek tikai reizi gadā un ir patiesi īpašs notikums. Ja vēlaties saņemt Reiki 1., 2. vai 3. līmeņa Iniciāciju, jūs to varat izdarīt TIEŠI šīs Prakses laikā.

Par to, kā tas notiek, nav iespējams pastāstīt ar vārdiem — tas ir jāpiedzīvo pašam. Šī pieredze var kļūt par pagrieziena punktu jūsu garīgajā attīstībā un sniegt jums dziļas iekšējas pārmaiņas.

Nezaudējiet iespēju kļūt par šī unikālā notikuma daļu un pievienoties Praksei, kas atver jaunus apvāršņus Reiki un garīgajā ceļā.. 


Приглашаем вас принять участие в уникальной энергетической Практике, созданной учителем Рэйки японской традиции Михаилом Мошенковым. Эта Практика, вынашиваемая и совершенствовавшаяся более 10 лет, предлагает вам возможность погрузиться в глубинные техники инициатического уровня Рэйки, духовные медитации и принципы ретритного состояния.

Эта Практика проводится только один раз в год и является поистине особенным событием. Если вы хотите пройти Инициации 1, 2 или 3 уровня Рэйки, вы можете сделать это ПРЯМО во время этой Практики.

О том, как это происходит, невозможно рассказать словами — это нужно пережить самому. Этот опыт может стать поворотным моментом в вашем духовном развитии и принесет вам глубокие внутренние трансформации.

Не упустите шанс стать частью этого уникального события и присоединиться к Практике, которая открывает новые горизонты в Рэйки и духовном пути.

 

Tel.
E-pasts
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
Vadītājs / Ведёт
Mihails Mošenkovs
Cena / Стоимость
100 € . Atkārtoti 70 €
Ilgums / Продолжительность
7 stundas
Norises vieta / Место проведения
Rixwell Elefant Hotel, Kalnciema Iela 90, Rīga

 

Datu saraksts (lapā pasākuma detaļas)


  • Svētdiena, septembris 28, 2025 09:00 - 16:00

Uztur iCagenda